Завтра, 19 жовтня, Львів прощається з Героєм Ігорем Писарчуком

Ігор Писарчук (25.04.1971-13.10.2024)

Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №15 Львівської міської ради. Закінчив Державний навчальний заклад «Львівське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту» за спеціальністю «Провідник пасажирського вагона». Проходив строкову військову службу у лавах ракетних військ.

Після завершення служби працював у Регіональній філії «Львівська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця». Згодом змінив сферу діяльності на будівельну, впродовж останнього періоду займався виготовленням та встановленням димохідних систем. За словами родини, був добрим, веселим та харизматичним. Захоплювався грибництвом, у вільний час займався столярством – був майстром на всі руки. 

Із початком повномасштабного вторгнення вступив до лав Збройних Сил України. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави у складі військової частини А4248 на Херсонському, Миколаївському, Харківському, Донецькому та Луганському напрямках.

У Героя залишилися брат, племінники, двоюрідні брати, сестри, багато друзів та знайомих.

Чин похорону воїна розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Опісля, орієнтовно об 11:30 відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Ігоря Писарчука на Личаківському кладовищі у Львові.

Львівська міська рада

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа