Завершується прийом документів для участі у конкурсі з обрання складу Ради громадського контролю при НАБУ

УВАГА! До завершення прийому документів для участі у відкритому конкурсі з обрання нового складу Ради громадського контролю при НАБУ залишилося 2 дні!
Документи на участь у конкурсі приймаються від громадських об’єднань, статутна діяльність яких пов’язана із запобіганням та протидією корупції, до 19 травня 2016 року включно на електронну адресу [email protected].
2 червня відбудеться відкрите інтернет-голосування, захищене від зовнішнього втручання потужностями серверів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.
Під час голосування необхідно буде пройти триступеневу верифікацію (код перевірки, підтвердження за електронною поштою та номером мобільного телефону) для уникнення можливості повторного голосування однією особою та використання ботів. Неупереджений моніторинг процесу голосування забезпечить громадська організація «Електронна демократія».
Розпорядження про новий склад РГК буде опубліковано на офіційному сайті НАБУ 6 червня 2016 року не пізніше 18:00.
Деталі організації та проведення голосування визначені Указом Президента України №272/2015 «Питання Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України», ознайомитися з яким можна на сайті Бюро.

набу

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа