Завершено слідство у справі щодо підкупу командувача ОСУВ «Одеса»

підкуп командувача ОСУВ%0A«Одеса»

Завершено слідство у справі щодо підкупу командувача ОСУВ «Одеса»

5 січня 2024 року прокурор САП прийняв рішення про завершення досудового розслідування у справі стосовно громадянина, якого викрили на наданні 200 тис. грн неправомірної вигоди командувачу ОСУВ «Одеса». За дорученням прокурора детективами НАБУ наразі відкрито матеріали справи стороні захисту для ознайомлення.

У межах досудового розслідування встановлено, що кошти у розмірі 200 тис. грн передавались командувачу від керівника приватної компанії за видачу окремого розпорядження для отримання дозволу на вилов біоресурсів у забороненій прикордонній зоні.

Дії особи кваліфіковані за ч. 1 ст. 369 КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Розслідування злочину здійснювалось детективами НАБУ за сприяння Департаменту військової контррозвідки СБУ за процесуального керівництва прокурорів САП.

Кримінальне провадження розпочато на підставі заяви командувача ОСУВ «Одеса», який у подальшому сприяв викриттю та розслідуванню вказаного злочину.

Отримано з поштової розсилки САП/НАБУ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа