Завершення оточення Горлівки

Roman Burko

Сьогоднішній день можна вважати початком кінця для терористів та їхніх спільників, а саме угруповання ЗС РФ, яка зосереджена в районі Тореза і Сніжного. Ранок почався з того, що під Ровеньками нарешті проявилися сили терористів. Місцеві жителі, які до цього не особливо вірили в наявність у них під боком такої кількості сил, були здивовані появою колони з 16 танків і БТР, яка рушила в бік траси. О 8.30 була виявлена ​​частина колони, яка рушила в бік ‪ Дякового, швидше за все, зібралися йти на прорив у бік РФ. Друга частина колони проявилася в Красному Лучі, рухаючись на Сніжне, і далі в Торез, куди раптово, невідомо звідки (для терористів) приїхало пару десятків танків сил АТО. Тим часом, сили АТО продовжили зачистку ‪ # Дебальцевому ‬ і нарешті завершили оточення Горлівки, що, судячи з панічного настрою терористів, в цьому населеному пункті може означати одне: “кінець підкрався непомітно”. Правда не варто забувати про те, що вчора в Горлівку прибуло підкріплення, тому питання по ній на момент 15.00 не можна вважати закритим.

Тим часом сили АТО ‬ починають розвивати наступ на ‪ Шахтарськ ‬ і Торез з Півдня, звідки їх не чекали, оскільки терористи думали, що контролюють ситуацію постійними обстрілами, як з півночі, так і з боку ‪ РФ ‬.

СЛАВА УКРАЇНІ!

PS: Деякі напрямки атаки ми свідомо замовчуємо, щоб не розкривати тактику сил АТО. Публікуємо тільки ту інформацію, яка не зашкодить спільній справі

27-7-14

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа