Затримано голову Любомльської районної державної адміністрації Волинської області

SAPСлідчим відділом прокуратури Волинської області спільно із прокурорами САП та співробітниками УЗЕ області викрито голову Любомльської районної державної адміністрації у вимаганні хабара. Сьогодні, 30 березня 2017 його було затримано під час одержання неправомірноі вигоди в сумі 2 тисячі доларів США за винесення розпорядження про передачу в оренду 16 га землі, з числа земель не витребуваних часток

З дотриманням вимог кримінального процесуального закону, спільною групою правоохоронців викрито голову Любомльської районної державної адміністрації Волинської області у вимаганні хабара.

Сьогодні, 30 березня 2017 його було затримано під час одержання неправомірноі вигоди в сумі 2 тисячі доларів США за винесення розпорядження про передачу в оренду 16 га землі, з числа земель не витребуваних часток (паїв) за межами населених пунктів.

Дії посадовця кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК Украіни. На даний час прокурорами вирішується питання повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа