Зарплата зрадника в Криму – дві тисячі гривень

Емісари групи «Інформаційний Спротив» спробували під виглядом зрадників-українських військовослужбовців влаштуватися на службу колабораціоністській владі Севастополя.

У міському військкоматі їм по телефону повідомили, що нині ця структура носить назву «Тимчасовий пункт обліку та відправки військовослужбовців», сформований розпорядженням «глави Севастополя» № 13 від 7 березня.

Почувши, що йдеться про українських військовослужбовців, черговий по цій структурі запропонував з’явитися за адресою вул. Маршала Крилова, 8А (будівля Севастопольського об’єднаного міського військового комісаріату) . При собі попросили мати посвідчення особи або військовий квиток (особова справа новоявлених «воєнкомів» просто не цікавить). Також повідомили, що процес оформлення на службу військовослужбовців, що зрадили присягу на вірність народу України, «займе п’ять хвилин».

Далі – найцікавіше. У якості «грошової допомоги» нашим хлопцям за службу окупантам запропонували … 2 тис. гривень щомісяця протягом 3 місяців. А там, мовляв, буде видно.

Що ж, недорого цінують зрадників російські агресори і їхні маріонетки, що продалися Путіну.

Інформаційний Спротив, український переклад – УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа