Запрошуємо на зустріч з публіцистами

12 березня о 17:00 годині у Києві в приміщенні Центру національного відродження (Ярославів Вал, 9) відбудеться презентація серії книг «Українська публіцистика», в межах якої буде представлено книгу Станіслава Федорчука «Демонтаж лицемірства» та Остапа Кривдика «Ужоси» українізації».

«Ужоси українізації» Остапа Кривдика — іронічні й розумні статті про те, навіщо нам Україна, чи може бути футбол національною ідеєю, як убити в собі «помаранчевого лоха», про третю державну мову й ненасильницьку українізацію, євроросіян і москалів, «хохлоцид», громадянську війну і падіння Берлінської стіни.

«Демонтаж лицемірства» Станіслава Федорчука — збірник статей, у яких перед читачем постає не лише світ «невідомого Донбасу» та химерна пострадянська дійсність, а й інтелектуальна полеміка щодо вічних питань українського життя, його парадоксів і сподівань.

На презентації виступлять автори видань.

Модератор — головний редактор газети «Шлях Перемоги» Віктор Рог, який представить також свою збірку гострої публіцистики «Українофобія: п’ята колона та її ляльководи».

***
Адреса ЦНВ: м. Київ

вул. Ярославів Вал, 9 метро «Золоті Ворота»

Вхід вільний.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа