Замальовка з життя української армії. Подумайте, чим допоможете!

Сподіваюся це повідомлення не загубиться в морі повідомлень про вибори. Від цього може залежати життя і здоров’я сімнадцяти чоловік, в тому числі мене.

Відпустили в Київ на один день для того, щоб міг проголосувати. Нарешті дістався до комп’ютера і можу нормально написати це повідомлення. Вже в понеділок зранку маю бути в розташуванні – будемо отримувати зброю і техніку і в повному споряджені висуваємося на бойове злагодження – кількаденні навчання. Після чого підрозділ в будь-який момент можуть відправити на схід для виконання бойових завдань.

Наразі, завдяки Автомайдану, бронежилетами підрозділ вже укомплектований, але потрібно буде купувати нормальні каски та різні дрібниці. А також, враховуючи особливості діяльності зенітно-артилерійського взводу, біноклі, прилади нічного бачення і тепловізори. Мінімально на взвод потрібно хоча б один комплект. Оптимально – три. Обладнання досить коштовне, тому прошу, по можливості, надати матеріальну допомогу.

Номер картки ПриватБанку: 5211 5374 3262 5916
Ілля Кротенко

Якщо хтось може надати щось з цього списку на безоплатній основі – прохання писати приватним повідомленням.

Звіти про витрачені кошти – гарантую!

Підпис:
Заступник командира зенітно-артилерійського взводу батальйону охорони Ілля Кротенко, 16 окрема бригада армійської авіації.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа