Замах на Голову Всеукраїнського Братства ОУН-УПА

borovych

27 грудня 2018 року біля офісу Всеукраїнського Братства ОУН-УПА в місті Івано-Франківську по вулиці Богдана Лепкого, 46 був здійснений замах на життя Голови Всеукраїнського Братства ОУН-УПА, голови обласного Проводу Конгресу Українських Націоналістів Богдана Боровича. Злочинець без будь-яких видимих причин та мотивацій наніс Богдану Боровичу ряд тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких за допомогою небайдужих перехожих він був доставлений до обласної клінічної лікарні.
Члени Конгресу Українських Націоналістів, воїни ОУН-УПА, всі представники патріотичних сил розцінюють факт побиття лідера національно-патріотичного руху України як виклик та супротив з боку антинародної коаліції олігархічних угрупувань активній життєвій позиції Богдана Боровича, яка повсякденно спрямована на подолання масової корупції та побудови і утвердження громадянського суспільства в Україні.
Ми вимагаємо від державних та правоохоронних органів (СБУ, прокуратури, Міністерства внутрішніх справ) у коротші терміни провести оперативне реагування на факт тероризму стосовно лідера патріотичних сил України та доповісти громадськості про результати здійснення оперативно-розшукових заходів. Висловлюємо надію на неупередженість проведення слідчих дій та притягнення винних осіб до відповідальності згідно діючого законодавства України. Залишаємо також за собою право надання інформації про вчинення акції проти Богдана Боровича міжнародним прогресивним рухам і організаціям, що, на наше переконання, активізує демократичні процеси в Україні.

Всеукраїнське Братство ОУН – УПА
Конгрес Українських Націоналістів

28.12.2018 року.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа