“Захист Патріотів” проведе другу міжнародну конференцію з тактичної медицини

Міжнародна конференція

ТАКТИЧНА МЕДИЦИНА В УКРАЇНІ: запровадження тренувальних і навчальних програм у силових та правоохоронних структурах і їхніх вищих навчальних закладах

24-25 березня 2016 року, Київ

 Громадська організація «Захист Патріотів» та Світовий Конґрес Українців за участі Національної академії та Військово-медичного управління Служби безпеки України організовує міжнародну конференцію з тактичної медицини.

Війна в Україні посилила увагу до стану системи тактичної медицини. Зараз як ніколи необхідні зміни у цій сфері; необхідно розробити нові навчальні програми та програми бойової підготовки на основі доказової медицини, запровадити міжнародно визнані стандарти, а також нові моделі навчання на основі стандартизованих курсів з досвідченими, сертифікованими інструкторами.

МЕТА
Метою конференції є обмін досвідом з організації навчального процесу з питань тактичної медицини, презентація комплексних сучасних систем навчання з тактичної медицини в країнах-членах НАТО та Україні, а також обговорення питань розробки нових стандартизованих навчальних програм медико-тактичної підготовки для різних категорій військовослужбовців.

ФОРМАТ
Програма конференції складається з пленарних засідань, відкритих обговорень, круглих столів та презентацій міжнародних і українських експертів.

ДОПОВІДАЧІ: Цивільні та військові медики з України, США та інших країн НАТО, котрі є експертами в області тактичної медицини, і беруть участь в розробці навчальних програм та курсів бойової підготовки. Основний спікер – доктор Дж.Ф.Рік Хеммесфар, один із засновників тактичної медицини, медичний директор Tactical Medical Consulting, LLC, хірург-ортопед, член консультативної ради Комітету з тактичної екстреної медичної допомоги TECC (Tactical Emergency Casualty Care).

УЧАСНИКИ: міжнародні експерти з тактичної медицини, представники країн-членів НАТО, інструктори тактичної медицини, громадські та міжнародні організації, професорсько-викладацький склад і керівники військових і правоохоронних академій та інститутів, директори навчальних департаментів силових та правоохоронних відомств, представники Міністерства оборони, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, Прикордонної служби, Національної гвардії України та інших служб безпеки і правоохоронних органів.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Київський національний університет імені Тараса Шевченка (м. Київ, вул. Володимирська, 60, Головний корпус).

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа