Загін Нацгвардії “Екзорцист” полює на “Біса” (Безлера)

Борислав Береза

Спочатку наші ВПС розфігачили камаз з кадировцями. Трохи пізніше бійці зловили виродків з «Російської православної армії». Потім взяли в полон осетинську тварюку, яка приїхала в Україну воювати за рашистів і вбивати українців. Тепер зловили командира сербського загону Живковича.

Я одне зрозуміти не можу, а хто це придумав використовувати Україну, як міжнародне звалище людиноподібної наволочі? Мало того, що ми всю цю інтернаціональну гопоту ловимо, так і частину з них нам же в нашій землі доводиться утилізувати. Пора виставляти рахунок Роіссі за надання послуг з утилізації людського сміття.

Подзвонили хлопці з АТО. Кажуть, що йде полювання на Беса (Безлера). Він вийшов з телефонного контакту. Але покинути район Горлівки у нього не вийшло. Так що можна сказати, що йде операція “Вигнання Біса”. Добровольчий загін Національної Гвардії “Екзорцист”.

PS Спеціально для рашистів, кремлядів і істеруючої вати, які почнуть цитувати мене і говорити про те, що ми жорстокі і безсердечні хочу нагадати, що всю цю шелупень в Україну ніхто не кликав. Хоча ні, звали! Їх звали ваші кремлядскі господарі на чолі з вашим Ху @ лом.

Так що всю свою тугу і всі питання направляйте за адресою паРаша, Москвобад, Кривава площа. Володимиру Володимировичу Кабаєву.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа