Загальнонімецький канал випустив розгромний фільм про Путіна

15 грудня центральний канал німецького телебачення (ZDF) випустив документальний фільм “Людина влади — Путін”. Противник чи партнер Європи.
Колишній канцлер Шредер називав його “бездоганним демократом”. Президент США Обама вбачає у ньому загрозу для всього світу.
Путін пройшов довгий шлях до влади: від офіцера КГБ до президента Росії. Тим не менш йому вдалося сформувати з купи зухвалих олігархів своїх послідовників.
І факт використання насильства у діях не перешкодив його популярності у Росії, як і військовому вторгненню на Схід України. Справа у державних ЗМІ, які в кращий ефірний час транслюють пропагандистські казки.
Серед запрошених — Борис Райтшустер (автор книги “Демократія Путіна”) та ін. – вільно, конкретно і переконливо говорять про реальні цілі Путіна та його політики. Актуальні питання: організація тролів в інтернеті, грошові вливання в антиєвропейських радикалів, брехня, пропаганда, підтримка RussiaToday, російська техніка з солдатами на Сході України, бомбардування сирійської опозиції і т.д.
Це перший випадок, коли центральне телебачення Німеччини випускає щось таке критичне про Путіна та його агресію у Європі.
Сподіваємось, телеканали інших країн ЄС не забараяться з аналогічними телепродуктами.
Олексій Троїцький

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа