Забіг пам’яті Загиблих Героїв Чернігівщини

PIV_8578

У Центральному парку культури та відпочинку міста, відбувся забіг пам’яті загиблих героїв Чернігівщини.

PIV_8664

Організаторами заходу виступили спортивна спільнота “Біговий Чернігів” спільно з управлінням оперативного командування “Північ”.

PIV_8861

На запрошення, взяти участь у забігу, долучились не тільки спортивна спільнота міста та діючи військовослужбовці Збройних сил України, а й представники різних силових структур та відомств, ветерани – учасники АТО/ООС та патріотична молодь.

PIV_8799

– Саме в цьому і полягає унікальність чернігівського забігу – співпраця цивільних і військових. Від силовиків, окрім армійців, участь беруть і поліцейські, і прикордонники. А звичайні городяни бігли цілими сім’ями, разом з малечею, – зазначив один з організаторів заходу майор Володимир Василенко.

PIV_8738

Перед стартом, хвилиною мовчання, присутні вшанували пам’ять усіх загиблих героїв, які віддали своє життя захищаючи незалежності України.

Дистанціями для забігу були обрані один або два кола довжиною у 3 кілометри, маршрут яких проходив по парку та у здовж річки.

PIV_8595

У Чернігові подібний забіг проводиться уперше, втім організатори запевняють, що подібні заходи будуть продовжуватись і надалі.

Вшануємо загиблих і пам’ятаємо, що війна триває!

Прес-центр

Оперативне командування “Північ”

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа