З початку 2024 року російські диверсійно-розвідувальні групи намагались зайти п’ять разів на прикордоння Чернігівщини та Сумщини

GEHWqk6XoAAOrBS

З початку 2024 року російські диверсійно-розвідувальні групи намагались зайти п’ять разів на прикордоння Чернігівщини та Сумщини.
Про це розповів командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв під час відвідання заходів бойової підготовки на Чернігівщині.
GEHWqk8W8AArj0k
За його словами, останнім часом зростання рівня загрози на Київському напрямку військове командування не спостерігає.
– Що буде надалі – будемо спостерігати за ворогом, своєчасно робити висновки, доповідати вищому командуванню та посилювати себе додатковими силами у разі, якщо таке почне відбуватися, – повідомив командувач.
GEHWqlGXYAApACG
Він додав, що станом на сьогодні ситуація на північному кордоні стабільна.
– Накопичення сил ворога не помічаються. Військове командування та військовослужбовці цілодобово працюють над покращенням своїх навичок, аби зупинити ворожі наміри, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
GEHWqlIXMAAuJ84
Командувач також зазначив, що зараз у Північній операційній зоні триває підготовка протидиверсійних і протидесантних резервів. Військовослужбовці вчаться протидіяти умовному ворогу із залученням безпілотної авіації, виставляли вибухові інженерні загородження, створювати спостережні пости та висувати протидиверсійний резерв.
– Все це необхідно для постійної підтримки бойової готовності та навченості особового складу, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

НОВИНИ КОС ЗСУ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа