З Лондона: фантазії Путіна проти 2 тисяч протитанкових ракет

standwith

Українці вдячні за тверду підтримку, що включає санкції проти російських фізичних та юридичних осіб стратегічної ваги для Кремля. Такий приклад гідний наслідування іншими. Більш жорсткі заходи мусять бути запроваджені нашими західними партнерами. Ставки стрімко підвищуються для всіх сторін, і якщо Росія продовжить втілювати свої наративи про знищення суверенітету України, ціна буде неймовірно високою.
Ніхто в сучасному світі не сприймає нервові й смішні “історичні” фантазії Путіна. Українська державність сформувалася за кілька століть до появи Московії. Високо цінуємо заяву Прем’єр-міністра Великої Британії із засудженням Путіна за його неправдиві звинувачення та наклепи на адресу України.
Ми щиро дякуємо Сполученому Королівству за тренування 22 тисяч українських військовослужбовців, надання 2 тисяч протитанкових ракет та виділення 100 млн фунтів стерлінгів на підтримку українських реформ та енергетичної незалежності. З нетерпінням очікуємо на співпрацю з Лондоном у пошуку шляхів використання 500 млн. дол. США, виділених Банком розвитку для підтримки української економіки.
Важкі часи виявляють справжніх друзів.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа