З кандидатом-націоналістом намагаються розправитися прислужники Добкіна і Кернеса

В ніч на 6 жовтня біля входу до штабу кандидата в народні депутати по 175-у одномандатному виборчому округу, Голови Молодіжного Націоналістичного Конгресу Сергія Кузана спалили авто його довіреної особи.

За словами кандидата та працівників його штабу, у паліїв був той самий почерк, як у тітушок, яких наймали за вказівкою харківського мера Геннадія Кернеса під час Євромайдану, аби розправлятися з учасниками акцій протесту.

Також в оточенні кандидата не виключають, що замовником міг бути і конкурент Сергія по округу, колишній регіонал і екс-голова Дергачівської райдержадміністрації (Дергачі центр 175-ого округу) Володимир Кацуба, до речі, уродженець Росії і кадровий офіцер збройних сил СССР.

«Знаю, що мою сторінку регулярно моніторять ті учасники виборчих перегонів, про яких я писав попередньо. Під час Майдану палили і машини, і людей. Нас це не зупинило. Не зупинить і тепер», – так відреагував на цей акт залякування сам Сергій Кузан.

Додамо, що пожежники оперативно змогли загасити пожежу, розслідуванням же злочину наразі займається міліція, а команда кандидата продовжує виборчу кампанію.

kuzanauto

Сергій Багряний, УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа