Юрій Луценко в реанімації

Після бійки із «Беркутом» Юрій Луценко перебуває у реанімації клініки «Борис».

Його дружина Ірина Луценко розповіла про те, що медики діагностували у Юрія Луценка струс мозку, закриту черепно-мозкову травму та три підшкірні гематоми, – йшлося в ефірі Hromadske.tv.

Також після восьми ударів кийками він отримав трисантиметрову відкриту рану на голові, із якої шалено текла кров. Рану довелося зашивати. За словами дружини, на щастя, череп не прохромили.

Луценко розмовляє, але медики поклали до реанімації, щоб слідкувати за його станом здоровʼя.

Нагадаємо, що раніше Луценко з дружиною увійшов до салону автобусу під Святошинським РВВС та переконував «беркутівців» виконати вимоги людей. Розмова тривала близько години. Луценко спробував закликати силовиків не виконувати злочинні накази. А його дружина хотіла, щоб бійці «Беркуту» представилися.

Коли Луценко вийшов на вулицю, хтось почав розгойдувати один із автобусів. У відповідь бійці «Беркуту» вискочили та накинулися на людей, які стояли поряд. Луценко намагався зупинити «беркутівців», але отримав кілька ударів кийком по голові.

За словами його дружини, він упав непритомний. Луценку розбили окуляри, а обличчя було у крові. З місця подій його та ще кількох людей забрала швидка допомога.

Дружину встигли відтягнути, але вона теж отримала кілька ударів кийками.

Джерело: zik.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа