<<Євронаступ>> провів у Сумах акцію на підтримку євроінтеграції

Більше сотні мешканців міста Суми вийшли сьогодні на Площу Незалежності на підтримку підписання Угоди про асоціацію з ЄС.  Захід відбувався за участю представників різних громадських організацій, зокрема, Молодого Народного Руху, Молодіжного Націоналістичного Конгресу та ін. Про це повідомляє організатор акції, координатор всеукраїнської кампанії «Євронаступ» Олександр Ревенко.

Під час проведення акції був розгорнутий великий прапор ЄС-України, а всі бажаючи могли поставити свій підпис в підтримку проведення Єврореферендуму.

За словами Ревенка, всі зібрані під час кампанії підписи будуть передані до Президента України.

«За час проведення кампанії ми зібрали на Сумщині більше 80 тисяч підписів в підтримку проведення Єврореферендуму, всі ці підписи, разом із зібраними по всій Україні, ми передамо 22 листопада до Адміністрації Президента, для того , щоб підтвердити наші євроінтеграційні прагнення», – пообіцяв Ревенко.

Нагадаємо, що 22 листопада у Києві також заплановане проведення масової акції на підтримку євроінтеграції України. Серед організаторів заходу Комітет Визволення Політв’язнів, Євронаступ, Чорний Комітет, Жінки за вільну Україну, Всеукраїнський Меморіал ім. Василя Стуса, Врадіївський Рух, Київське Віче та ін.


Прес-служба Всеукраїнської

громадянської кампанії «Євронаступ»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа