Євромайданівців Білика і Шовкалюка переслідують по схемі на догоду Кремлю

Про подробиці цієї схеми йшлося на прес-конференції в Українській інформаційній службі https://www.youtube.com/watch?v=p2XJyyDA7S8&feature=youtu.be

Першим етапом є фальсифікація доказів і «вішання» якогось криміналу на патріотів. У випадку з волонтерами Євромайдану Олегом Біликом та Вячеславом Шовкалюком це було вбивство в січні 2014 року московського нелегала Олексія Планкіна, який не реєструючись тримав дві кавярні у Мукачеві. А докази фальсифікувала закарпатська слідча Оксана Данько.

Для успішної фальсифікації слідства у цьому випадку знадобилася також фальсифікація експертизи. Як відбувалася запахова фальсифікація на прес-конференції було також показано у фільмі-журналістському розслідуванні https://www.youtube.com/watch?v=sN1UqiDM4dI

Далі у схемі був присутній незаконний обвинувальний акт, який в Святошинський райсуд Києва «проштовхував» прокурор Закарпатської прокуратури Ільчук.

Для підтримання відповідної громадської думки проти Євромайданівців-киян Шовкалюка і Білика на прохання росіянина-нелегала Горшкова, який живе у Мукачевому, було задіяно телепроект СТБ «Битва екстрасенсів».

15 листопада 2015 року було показано випуск за участі нелегала-росіянина Горшкова, в якому екстрасенси підтримали версію слідства проти патріотів-євромайданівців.

При цьому, на запис телепередачі не запросили ні експерта-криміналіста, ні сторону так званих обвинувачених.

Але найцікавіше, що у стрічці, показаній на прес-конференції, розкрито те, що росіян-нелегал Планкін міг бути агентом спецслужб РФ, а його нейтралізація могла бути здійснена Кремлем. Наказ про це також продемонстрували у фільмі.

На думку журналіста-розслідувача Рудича, який виступив на прес-конференції, зиск від незаконного кримінального переслідування евромайданівців Білика і Шовкалюка міг отримати Кремль.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа