Євромайданівці зустріли учасників «антимайдану» плакатами «Заходи к нам на чай!»

Ініціативна група киян та учасників Євромайдану за ніч підготували плакати із закликами до миру та діалогу і вийшла до гостей міста, щоби разом випити чаю, сходити на концерт і просто поспілкуватися.
Ось що каже про акцію один з активістів: «Наша ідея — дати зрозуміти громадськості, що реального протистояння між народом нема, є лише політичні провокатори, які створюють таку ілюзію, щоб маніпулювати людьми. Ми спілкувалися, тисли руки і фотографувалися з харків’янами, жителями Донецької області, кримчанами. Більшість людей були привітні, деякі одразу підозрювали нас у агітації та прихованих інтересах переманити людей на майдан, були і добре підготовлені НЛП-дискутувальники які намагалися заглушити ефір своїми завченими промовами. Та ми зрозуміли і донесли до людей одне: усмішка творить чудеса, і народ може бути єдиний, аби йому не заважали політикани».
Група, почавши з Маріїнського парку, разом з колоною мітингувальників пройшла на Європейську площу, а звідти повернулася на Майдан.
«Не дамо провокаторам використати майдан для залякування людей, кожен має право на мирний протест і на свою позицію!», — наголосили організатори.
Ініціатива була настільки успішною, що виникла ідея робити такі групи і максимально посилювати дружбу між українцями, не зважаючи на політичні ігри.
1(4)
5(2)
14
Прес-центр Громадського сектору Євромайдану
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа