Євромайдан у Франкфурті перед Генеральним Консульством України (багато фото)

Під час пікетування було прийнято наступне звернення:Президентові України
В.Ф. Януковичу

Копія:
Міністрові закордонних справ
Л.О. Кожарі
28 листопада 2013 року
Франкфурт-на-Майні, Німеччина

Рішення акції-протесту
проти відмови від підписання
Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС

Пане Президенте!

У день початку саміту Східного Партнерства у Вільнюсі ми, українці країн ЄС, не можемо спокійно спостерігати за спробою провалити підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС.

Особливо з тривогою сприймаємо повідомлення, що керівництво Росії здійснює тиск на незалежну державу, і, що всупереч очікуванню звернення за підтримкою до народу, складається враження, що Ви піддаєтеся на шантаж.

Пане Президенте, ви виступаєте Гарантом Конституції! У статті 18 вказано, що зовнішньополітична діяльність спрямована на забезпечення національних інтересів та безпеки шляхом підтримання мирного і взаємовигідного співробітництва з членами міжнародного співтовариства за загальновизнаними принципами і нормами міжнародного права. Саме на це спрямована Угода про Асоціацію між Україною та ЄС. Про переваги, які принесе Україні підписання цієї Угоди, існують численні доповіді експертів.

Хвиля Євро-Майданів, що прокотилася Києвом, містами України, країн ЄС та цілого світу показує, що попри усі відмінності у поглядах на внутрішню політику, стратегічні питання зовнішньої політики мають повну підтримку переважаючої більшості українців.

Закликаємо Вас, попри увесь тиск, направлений на недопущення підписання Угоди про Асоціацію, проявити мужність та стійкість і підписати цю Угоду.

У випадку провалу саміту у Вільнюсі з вини української сторони, громадські організації українців в Європі будуть шукати адекватну відповідь, використовуючи усі можливі засоби впливу, які доступні нам у країнах нашого проживання.

1472887_607150419322016_1596220_n
IMG_6134-001
IMG_6135-001
IMG_6138-001
IMG_6147-001
IMG_6156-001
Neues Dokument 1_Page_1
Neues Dokument 1_Page_2

Від імені учасників пікетування

 
Олексій Ємельяненко
Голова німецького осередку прихильників ВО “Свобода”
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа