Євромайдан оголошує кампанію проти газети “Вести”

Згідно журналістських розслідувань, газета Вести була створена восени минулого року за фінансової підтримки олігарха Сергія Курченка і Олександра Януковича. У травні цього року нове керівництво Міністерства доходів та зборів ініціювало розслідування щодо фінансових махінацій холдингу і заблокувало їхні рахунки.

Під час зимових подій на Майдані газета відзначилася постійними безпідставними наклепами на учасників протесту, відійшла від принципів об’єктивної журналістики і стала щоденним рупором режиму Януковича.

«Внутрішній ворог набагато гірше зовнішнього. Сьогодні громада повинна бути максимально обєднаною, посилювати публічний тиск на владу та вимагати конкретних дій у подоланні нелагальних та корупційних схем діяльності. Ми вимагаємо від влади конкретного кроку – заборонити діяльність антиукраїнських медіа в країні. Ми зберемося під стінами головного офісу газети «Вести» аби оголосити про початок кампанії з метою припинення розповсюдження антиукраїнської пропаганди у столиці та інших обласних центрах країни» – говорить ініціатор акції Ігор Луценко.

Акція відбудеться під стінами головного офісу газети Вести за адресою: вул. Червоноармійська 6, 27 червня о 17:00

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа