Євпаторійський зенітно-ракетний полк отримав ультиматум

Вчора ввечері Юрій Жеребцов, який назвався “представником Ради Міністрів Криму” передав ультиматум командуванню нашої військовий частини в Євпаторії.

Текст ультиматуму:

Командиру зенітно-ракетного полку (військова частина А4519) Матвієнко Андрію Вікторовичу

Від імені керівництва Автономної республіки Крим з метою забезпечення безпеки громадян міста Євпаторії та уникнення провокацій під час підготовки проведення референдуму про статус Криму 16 березня 2014, пропоную: у період з 22-ї години 9 березня 2014 р. До 22-ї годин 10 березня 2014 р. командуванню військової частини А4519 прийняти рішення про роззброєння особового складу ввіреної вам військової частини, здачі всієї зброї на склад і передачі об’єкта під охорону особовому складу спецпідрозділу Чорноморського флоту Російської Федерації, який базується на території Автономної республіки Крим, та визнання законного уряду АР Крим для забезпечення безпеки громадян на час підготовки і проведення референдуму.

Блоки управління ЗРК “Куб-2М ” також підлягають здачі на склад, опломбування та здачі під охорону вищевказаних спецпідрозділу ЧФ РФ. Несення вартової служби особовим складом в/ч А4519 здійснюється без зброї спільно з озброєними військовослужбовцями ЧФ РФ. Особовий склад, не задіяний у несенні вартової служби, перебуває в казармах, і покидає територію військової частини з письмового дозволу командира в/ч А4519 згідно з пропускним режимом, а після повернення проходить на територію, пред’являючи узгоджену сторонами перепустку встановленого зразка. У період дії цієї пропозиції вхід і вихід з території в/ч А4519 обмежується світлим часом доби.

Прошу вас поставитися з усією серйозністю до даної пропозиції, не наражати на небезпеку життя і здоров’я особового складу ввіреної вам військової частини і мирних жителів прилеглої житлової зони. Проявіть розсудливість і мужність у прийнятті рішення. З боку керівництва АР Крим гарантую вам безпеку кожного військовослужбовця, які здадуть зброю на зберігання на час підготовки референдуму про статус Криму.

Після закінчення терміну дії даної пропозиції буде прийнято остаточне рішення. Всі переговори між сторонами повинні відбуватися на території в/ч з гарантіями безпеки учасників.

Уповноважений з забезпечення організації проведення загальнокримського референдуму Радник голови Ради Міністрів АР Крим Жеребцов Юрій Геннадійович.”

Джерело: “Інформаційний Спротив

Переклад УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа