Єднаємось Україною- Дивіться наживо!

Єднаємось

З нагоди 30-ї річниці відновлення української Незалежності, 28 серпня 2021 року, Світовий Конґрес Українців запрошує на ІІ форум «Єднаємось Україною». Глобальна дискусія в студії телеканалів Суспільного мовника UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та UA: КРИМ, поєднає українців на шести континентах та буде наживо транслюватися на всеукраїнську й всесвітню аудиторію.
Українці з різних куточків світу – про те, як здобували, будували і відстоювали Незалежність. На форумі піде мова про співпрацю з церквами, молодіжними організаціями та сучасною Україною, про те, яким бачать майбутнє країни ті, хто живуть не в Україні, але живуть Україною.
Серед учасників форуму представники різних поколінь української діаспори – з Вашингтона і Таллінна, Будапешта і Бухареста, Абу-Дабі та Кейптауна. Вони розвивають науку і культуру, бізнес і новітні технології, серед них відомі особистості, правозахисники і публічні дипломати.
Чи справді діаспора любить Україну лише в інтернеті? Як живуть українські громади у Російській Федерації сьогодні? Про стереотипи, виклики, множинне громадянство і підтримку українського народу Президент СКУ Павло Ґрод та його співрозмовники поспілкуються з ведучими “Суспільної студії”, у Києві, 28 серпня, о 17:00 за Києвом.
«Десятиліттями світові українці боролися за відновлення Незалежності України, і сьогодні наші українські громади працюють задля європейського майбутнього української держави. Ми єднаємось Україною і пишаємося тим, що є українцями, де б ми не жили», – наголосив Президент СКУ Павло Ґрод.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа