Є ще в Раді депутати, які хочуть дати народові зброю!

Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Тетяна Ричкова закликала представників усіх фракцій взяти участь у підготовці законопроекту «Про територіальну оборону» та підтримати його у сесійній залі.

rychkova

«В сучасних умовах російської агресії ми маємо надати громадянам право вільно володіти зброєю, щоб завжди бути готовими захистити себе та свою родину», – заявила на брифінгу у Верховній Раді Тетяна Ричкова.

Народний депутат повідомила, що у 2016 році Президент України затвердив Стратегічний оборонний бюлетень, яким визначив реформу Міністерства оборони до 2020 року. Цей документ передбачає створення територіальної оборони.

“Наразі, народні депутати співпрацюють з Генеральним штабом і Радою національної безпеки і оборони над законопроектом про територіальну оборону.

Прийняття закону про територіальну оборону дуже важливе задля запровадження в Україні швейцарської системи, в якій члени територіальної оборони мають зброю у вільному обігу. Агресія з боку Російської Федерації примушує нас прискорити цю роботу», – заявила Тетяна Ричкова.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Thu, 6 Apr 2017 15:32:22 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа