Ярош доопрацював законопроект “Про Українську добровольчу армію”

Про це він повідомив громадськість, а в першу чергу керівництво Верховної Ради:

Дмитро Ярош with Андрій Парубій and Iryna Gerashchenko.

Доопрацював законопроект “Про Українську добровольчу армію”. В його основу поклав фронтовий досвід структур добровольчого руху (в першу чергу ДУК та Української добровольчої армії), найкращий приклад європейських країн, українську історичну традицію.

Вважаю його прийняття Верховною Радою одним із найважливіших кроків на шляху до перемоги над Московською імперією та важливим фактором національної безпеки і оборони. Цей Закон легітимізує всіх українських добровольців та направить добровольчий і волонтерський потенціал нашого народу у конструктивне національно-визвольне і державотворче русло.

Знаю, що все більше українських громадян, депутатів різних рівнів, чиновників та силовиків підтримують таку позицію. Також хочу зазначити, що прийняття законопроекту про добровольчий рух передбачено у коаліційній угоді…

Щиро сподіваюсь на максимальну підтримку всіх українських патріотів!

Майбутнє держави – вільні та відповідальні озброєні громадяни. Перемога буде!

Слава Україні!

P.S. Для тих, хто каже, що таку структуру неможливо створити, повідомляю: вона вже створена і ефективно діє протягом останніх двох років. В першу чергу на фронті. Підтвердити ці слова можуть комбриги, комбати, штаби секторів, бійці та командири ЗСУ і Нацгвардії. Тих же, хто не може побороти комплекс недовіри до власного народу, запевняю: монополія держави на насильство у законопроекті цілком збережена, ніякої анархії та вседозволеності не буде.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа