Який смартфон вибрати

Передусім варто звернути увагу на Apple iPhone SE 2020 — це новий недорогий смартфон компанії Apple нинішнього року, який поєднує в собі особливості серії iPhone 11 (включно з процесором Apple A13 Bionic) із зовнішнім виглядом, характерним, серед іншого, для iPhone 8. У ньому використано дисплей без відступів та зчитувач відбитків пальців Touch ID. Apple IPhone SE 64 Гб можна придбати ви можете в мережі Інтернет.

iPhone XR або iPhone 11 — яка модель краща

Обидва смартфони Apple багато в чому схожі. Вони мають однаковий екран, однаково хороший акумулятор і майже однаковий корпус. Ключова відмінність полягає у використовуваних компонентах та камерах. IPhone XR оснащений процесором Apple A12 Bionic і 3 Гб оперативної пам’яті, тоді як IPhone 11 64 Гб Black має процесор A13 Bionic і 4 Гб оперативної пам’яті. Що стосується повсякденного використання, то між ними небагато відмінностей, але більш потужний процесор в iPhone 11 дозволяє застосовувати додаткові функції в камері, наприклад Smart HDR або найкращу стабілізацію відео на ринку.

У iPhone 11 також на одну камеру більше, ніж у iPhone XR. IPhone XR має лише одну 12-мегапіксельну камеру із ширококутним об’єктивом, тоді як iPhone 11, крім неї, пропонує ще 12-мегапіксельну камеру з надшироким об’єктивом.

Серед багатьох функцій iPhone 11 можна відзначити наступні;

  • Вбудований GPS/GNSS.
  • Цифровий компас.
  • Wi-Fi.
  • Стільникова мережа.
  • Мікролокація IBeacon.

Тестування на DxoMark

DxоMark послідовно оновлює результати своїх тестів камер у найпопулярніших смартфонах. Одним з них є iPhone 11. Камера найпопулярнішого смартфона у світі досягла високих результатів, легко обійшовши флагманські Galaxy Note 10+, OnePlus 8 Pro або Huawei P30 Pro.

Після оновлення тестових процедур iPhone 11 набрав 119 балів. При цьому iPhone 12 із подібною конфігурацією матриць та лінз отримав 122 бали, тож різниця невелика.

Рейтинг від Canalys

Canalys підготував звіт, який включає десять смартфонів, які є найбільш популярними серед споживачів усього світу у третьому кварталі цього року, серед них і Apple iPhone 11. Більшість моделей — це типові смартфони середнього та нижчого цінового діапазону. Тож флагмани — не найпопулярніші. Незважаючи на чудову продуктивність, привабливий дизайн та найкращі камери, бажання купувати нівелює ціновий бар’єр.

Варто купувати

Ціна iPhone 11 впала до доступного і найнижчого рівня в історії, тому його, безумовно, варто придбати. Торішній флагман Apple досі залишається одним із найприбутковіших смартфонів на ринку.

Смартфони застарівають не так швидко, щоб їх потрібно було міняти щороку. Тому іноді краще буде купити минулорічний телефон, ціна на який значно знизилася.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа