Якщо сьогодні Табачника не звільнити – завтра український гуманітарний сектор поглине Росія, – Стефан Романів, Голова ОУН(б)

Дії Міністра освіти і науки Дмитра Табачника набувають все більше і більше загрозливих форм. Кожен наступний крок міністра спрямований на руйнування українського гуманітарного простору та нищення української системи цінностей.

Нівелювання статусу державної мови у вищій освіті шляхом перетворення її на вибіркову в певних дисциплінах, зменшення годин на заняття українською мовою в школі, повернення до рудиментів радянської епохи, зокрема – запровадження гри «Зірниця», і нарешті – проведення спільно з посольством Російської Федерації історичної олімпіади з тематики «1812 рік та Україна», підтверджують те, що Табачник виконує вказівку керівництва іншої держави із метою знищення освітнього і культурного простору України.

Це, зокрема, підтверджує лист Міністерства освіти і науки щодо проведення в школах вже згаданої олімпіади про подію 1812, яка іменується офіційним документом не інакше як «вітчизняною війною», а також наголошує на тому, що олімпіада має сприяти поширенню та поглибленню знань про єдиний культурний, історичний та науковий україно-російський простір.

Виходячи з усього вищесказаного, ми закликаємо Президента України Віктора Януковича звернути увагу на те, що неприпустимим є, коли ніби то український держслужбовець, а Табачник ним поки лишається, виконує розпорядження лідерів інших держав та ігнорує позицію керівництва України.

Тому, якщо Ви, Вікторе Федоровичу, є Президентом України, то повинні терміново звільнити Дмитра Табачника з посади Міністра освіти, науки, молоді і спорту, як особу, що вдається до посадових правопорушень, та яка своїми діями несе загрозу національній безпеці України.

Це всенаціональна справа, тому студентство, науковці, батьки, керівники шкіл, батьківські комітети, вчительські профспілки повинині також сказати своє слово – Геть Табачника! та запитатися – «Хто, як не ми?», щоб дати відчути Д. Табачнику, що він не може залишатися на посту Міністра.

Громадські рухи також повинні негайно мобілізувати свої сили і не допустити руйнування освітньої системи в Україні.

Головне – не мовчати!, – закликає лідер Організації Українських Націоналістів (бандерівців) Стефан Романів.

Голова ОУН(б) Стефан Романів

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа