Які препарати допомагають позбутися геморою?

Геморой — це захворювання прямої кишки, яке пов’язане з варикозним розширенням вен та утворенням гемороїдальних шишок. Якщо раніше така патологія спостерігалася виключно у людей похилого віку, то сьогодні захворювання значно «помолодшало». Ми не розбиратимемося в причинах виникнення такої ситуації, а намагатимемося допомогти з вибором засобів для лікування хвороби.

apteka911

Консервативне лікування геморою

Сьогодні безліч фармакологічних компаній пропонують різні препарати для лікування цієї патології. Ознайомитись з асортиментом та цінами в українських аптеках ви можете на сайті медичної інформаційної системи Аптека 9-1-1 https://apteka911.ua/shop/lekarstvennyie-preparatyi/lechenie_gemorroya. Там ви також зможете порівняти ціни на однакові препарати в різних аптеках та дізнатися про наявність необхідних ліків у найближчій точці продажу.

Що стосується консервативного лікування геморою, воно допомагає позбутися симптомів хвороби, які включають:

  • свербіж;
  • біль у задньому проході;
  • кровотечу під час дефекації.

Медикаментозні препарати повністю вилікують від геморою тільки на першій стадії захворювання, при більш запущених формах перебігу хвороби вони лише знімуть симптоми.

Найбільш дієві препарати від геморою

Серед найбільш популярних лікарських засобів для лікування патології прямої кишки варто виділити наступні:

  • мазі — наносяться безпосередньо на запалену область, при цьому важливо повністю випорожнити кишківник і підготувати місце ураження;
  • свічки — також потребують випорожнення кишківника з підготовкою місця запалення та мають схожий ефект з мазями;
  • гелі та креми — їх ефект дещо знижений у порівнянні з мазями, але також досить дієвий;
  • пігулки — призначаються лікарями як додаткова терапія, використовуються при гострій формі перебігу хвороби.

Також у лікуванні можуть застосовуватися різні порошки та розчини, проте вони використовуються набагато рідше. Перш ніж приймати будь-який препарат, обов’язково варто звернутися до лікаря, який визначить ступінь захворювання та форму перебігу. Тільки після цього ви зможете розпочати пошук лікарських засобів, у чому вам допоможе МІС Аптека 9-1-1.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа