Як впровадити Закон про частку українських творів у мовленні? – завтра круглий стіл

Анонс. 8 листопада відбудеться круглий стіл на тему «Впровадження в дію норм Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо частки музичних творів державною мовою у програмах телерадіоорганізацій»

У вівторок, 8 листопада 2016 року Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики, який очолює заступник керівника фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар, проведе круглий стіл на тему «Впровадження в дію норм Закону № 1421-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо частки музичних творів державною мовою у програмах телерадіоорганізацій».

До участі в дискусії запрошені представники Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення, Державного Комітету телебачення та радіомовлення України, Міністерства інформаційної політики, Міністерства культури України, народні депутати України, а також представники ЗМІ, професійних асоціацій та громадських організацій, що працюють у галузі медіа та медіа-юристи.

Захід проходитиме за адресою: готельний комплекс «Київ» (вул. Грушевського, 26/1, 2-й поверх, конференц-зал) з 14.00 до 17:00.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа