Як вибрати оригінальний подарунок на День народження сину

День народження для дитини – головне свято в році, на яке вона чекає з великим нетерпінням. Дуже важливо напередодні заповітного дня вибрати для нього потрібний, яскравий подарунок. Це не обов’язково має бути щось дороге: часом навіть якась дрібниця може потішити сильніше, ніж грандіозний подарунок сину на День Народження на Дарунок. У цій статті ми поговоримо про найоригінальніші варіанти, які він точно оцінить.

Картина модель військового корабля

Хлопчики люблять все, що пов’язане з військовою технікою, тому картина із зображенням військового корабля стане чудовим подарунком для вашого сина. Можна буде повісити її в кімнаті або поставити на письмовий стіл: картина стане ідеальним доповненням до інтер’єру.

Модель червоного двоповерхового автобуса

Цей автобус точно стане найулюбленішою іграшкою сина. Модель виконана у вигляді червоного двоповерхового автобуса з невеликими колесами та детальним внутрішнім інтер’єром.Скарбничка у вигляді автомобіля в магазині darunok.ua Виглядає ця іграшка дуже реалістично. Дитина, граючи з нею, зможе чудово провести час і на хвилину уявити себе у ролі водія крутого двоповерхового автобуса.

Скарбничка для монет у вигляді гонщика Формули-1

Незвичайна скарбничка, яка дбайливо зберігатиме монети. З цією скарбничкою можна навіть пограти: крута гоночна машина жодної дитини не залишить байдужою. Машинка має дуже реалістичний вигляд.

Настільна гра “Хрестики та нуліки”

Якщо ваша дитина – любитель настілок, то обов’язково подаруйте їй цю гру. Вона розвиває розум і тренує пам’ять, підвищує рівень кмітливості та кмітливості. Дитину без кінця зацікавить ця гра, яка виконана у цікавому дизайні.

Статуетка македонського воїна

Хоробрі воїни викликають великий інтерес серед хлопчаків. Реалістична фігурка воїна з війська Олександра Македонського стане чудовим подарунком для дитини, яка захоплюється історією битв та битв. Можливо, з цієї фігурки почнеться велика колекція воїнів.

Кишенькова підзорна труба

– Йо Хо Хо! Якщо ваш син захоплюється історією піратства, ця підзорна труба стане для нього класним атрибутом. У комплекті до неї йде дерев’яна скринька, в якій можна зберігати підзорну трубу – все як у справжніх піратів. Сама труба може складатися та розкладатися залежно від того, на якій відстані розташований об’єкт.

Шахи

Шахи Madon з сайту darunok.ua

Чудовий інтелектуальний сюрприз. Гра в шахи тренує пам’ять та розвиває розум. Ці шахи виконані з натурального дерева, вони якісні та красиві, так що грати у такі шахи – одне задоволення.

Компас

Ще одна знахідка для тих, хто захоплюється піратською тематикою. Також добре знадобиться у походах, де можна загубитися. Компас допомагає орієнтуватися на місцевості та вгадувати своє місце розташування.

Пісочний годинник

Це свого роду артефакт: у давнину цей прилад використовували для відліку часу. Якщо ваша дитина цікавиться історією і любить незвичайні дрібниці з минулого, то вона дуже зрадіє такому подарунку.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа