Як плануються виборчі провокації на Луганщині

Вибори на Луганщині теоретично можуть відбутися у п’яти округах.

Це 106-ий, 107-ий, 112-й, 113-й і сто чотирнадцятий округи. Це міста Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Сватове та Станиця Луганська. У трьох округах – 106-му, 107-му і 112- му українською владою контролюється від 30% до максимум 50% виборчих дільниць. Одна з найгірших ситуацій по 112 -му – там кількість дільниць , які контролює українська влада , не більше 30%.

114-й округ. Центром голосування є Станиця Луганська, яка постійно знаходиться під вогнем артилерії і “Граду”.

Що стосується Лисичанська , то зараз поблизу цього міста спостерігається концентрація важкої техніки і систем реактивного залпового вогню .

Незважаючи так зване перемир’я влада ЛНР, зокрема її силовий блок, який контролюється Миколою Павловим , поки не готова сідати за стіл переговорів і бачити території ЛНР в єдиному юридичному просторі України.

Вони намагатимуться витіснити українські війська з займаних територій з метою зриву виборів, тому що їх проведення закріплює за Україною хоча б частину територій Луганської та Донецької областей.

На зрив виборів працюватимуть диверсійні групи, які активізувалися на Луганщині.

У Стаханові базуються окремі підрозділи 76-ї псковської повітряно-десантної дивізія ЗС РФ. Плануються провокації, напади на виборчі дільниці, а також терористичні акти проти проукраїнськи налаштованих кандидатів у народні депутати. Серед місцевого населення розповсюджуються чутки про те, щоб люди не подавали заяви в члени тервиборчкомів. Мовляв, ці списки стануть основою так званих розстрільних списків, які потім будуть передані протилежній стороні.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа