Як на Луганщині тихою сапою будують Рускій Мір

Прифронтова Луганщина.

6. 6. 2016. Комітет ВР з питань свободи слова припхавсь на виїзне засідання в Лисичанськ. Пані Сюмар (нардеп від НФ) під крики “Ганьба” нагородила співробітників одіозного ТРК “Акцент” (того самого, що в 2014 році закликав вступати в народне апалченіе, агітував за “Рузьке мір” і транслював пропаганду за ключовими маркерами “фашисти” і “брати слов’яни”) грамотами. На вигуки журналістів і громадськості вона чітко заявила, що списки їй передала обладміністрації.
https://www.youtube.com/watch?v=9nztX7CGse4&feature=youtu.be з (2:04:50)

16. 11. 2016. День працівників радіо, ТБ і зв’язку. Голова луганської ВЦА Гарбуз нагородив свої ЗМІ: ЛОТ, ТРК “Акцент”, СТВ.
Серед нагородженних:
– Саврачева, мати бойовика, який воює за “ЛНР”
– Артем Весько. Оператор ТРК “Акцент”.

rusmir-lugnet
Артем постить на сторінці в ВК відео про те, як танки карателів тиснуть мирних жителів Донбасу, як розганяють “майдаунів” в Луганську, як беркут штурмує євромайдан і як Задорнов іронічно висміює України.

rusmir-tv2

rusmir-tvТьома носить футболку “Ввічливі люди. Армія Росії”, в якій він не соромиться переміщатися по рідному місту і ходити на сесії виконкому.

Юрій Клименко (колишній СБУ-шнік, одіозна постать накшталт Науменка), заступник голови ЛЦВА, вручив грамоту з підписом самого Гарбуза.

17.11.2016. Олександр Костенко, директор Департаменту масскоммунікацій ЛЦВА публікує замітку про Веська, де трохи дивується, що нагородження бавовняного Артема трохи “неоднозначно” сприйняла громада (http://loga.gov.ua/…/ne…/gromadskist_bude_obirati_dostoynih…).

Тобто, виходить така картина. Призначений Києвом голова Луганської ВЦА Гарбуз, в минулому якого є ватні епізоди, виписує подання на медійних терористів, народний депутат, у фракції якого є атошники, з комітету по свободі слова приїздить з Київа нагороджувати медійних терористів, а луганский сбушник радо тисне руки медійних терористам.

Дуже шкода, що загальноукраїнські ЗМІ вкрай слабо цікавляться такими от дикими моментами з Луганщини. І такого от лайна там безліч.

Rodion Shovkoshytnyi

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа