Як минула ніч у найгарячіших точках України

Х-59М

На Київщині
У Києві пролунали вибухи у Дарницькому та Дніпровському районах. Одну людину госпіталізували. Крім цього, сили ППО збили ракету над Обухівським районом.
🔻 На Харківщині
Обстрілів зазнали Близнюки. Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського та Чугуївського районів. Внаслідок обстрілу села Циркуни зруйновані житлові будинки, господарчі споруди, сталися пожежі.
У Чугуєві поранення отримала одна людина. В селах Коробочкіне та Чкаловське – двоє поранених. Ще двоє – в смт. Малинівка.
🔻 На Луганщині
Росіяни обстріляли Сєверодонецьк, Лисичанськ, Устинівку, Врубівку та Тошківку зі ствольної артилерії та РСЗВ. Крім цього, ворог наніс авіаудари гелікоптерами Ка-52 в районах Гірського і Мирної Долини та літаками Су-25 – по Устинівці. Ракетного удару із комплексу «Точка-У» завдано по Лисичанську.
Зафіксовано значні руйнування в Гірському – там пошкоджено 13 будинків. У Лисичанську – п’ять, а також відділення Укрпошти та будівля поліції. У Сєвєродонецьку після артилерійського обстрілу пошкоджено приміщення цеху на території об’єднання «Азот». Одна людина загинула, двоє поранених цивільних.
🔻 На Донеччині
Протягом доби – 15 обстрілів та два авіаудари. Ворог обстріляв Бахмут, Авдіївку, Новоселівку 1, Первомайське, Святогірськ, смт. Гостре, Нетайлове, Первомайське, Константинівку, Хрестище, Времівку, Соледар, Краматорськ, Дружківку.
Пошкоджень зазнали дев’ять житлових будинків, корпуси дитячого табору, приміщення комунального та промислового підприємства. Загинули восьмеро цивільних осіб, ще 11 – поранено.
🔻 На Дніпропетровщині
👉 Читайте окремо(https://t.me/spravdi/9952).
🔻 На Херсонщині
Стабільно критична ситуація у Нововоронцовській, Великоолександрівській, Калинівській, Високопільській громадах. На території Бериславського району йдуть важкі бої, знищено багато будинків, доріг, мостів.
🔻 На Миколаївщині
Росіяни обстріляли будівлі Старої Богданівки. Внаслідок обстрілів Очакова є поранені та пошкоджено будинки, а в деяких районах міста відсутнє світло. Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Вдень і вночі були обстріли у Широківській громаді.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа