Як мобільні групи добрим словом і пістолетом творять нову українську аґентуру на Сході

Rodion Shovkoshytnyi

 

На блок посту на виїзді з Костянтинівки менти віджали у селянина з сусіднього села мішок цукру і 1,200 грн. Селянин обурювався, мовляв: “мати хвора, не ходить. Я єдиний годувальник”. Але правоохоронці виявилися непохитні у своїх діях: “стули писок, а то зараз у тебе в багажнику ще й гранату знайду”.

Короткий зміст попередніх серій для тих, хто минулий рік неуважно стежив за новинами волонтерів з ментовських блок-постів. Такі випадки відбувалися регулярно. Практично всі волонтери так чи інакше відчували на собі подібну увагу. Потім волонтери здобули вагу, а мусори, як відомо, чіпають тільки слабких.

Що робить селянин. На наступному блок-посту біля погранців запитав де знайти … ні не СБУ, і не міліцію, і не ВСП, і не ВП або ще когось. Мобільну групу.

Старший групи відправив “нашого” міліціонера, щоб “по-доброму”. По поганому не знадобилося. Повернувся з усім віджатим.

Так ось. У тому селі нас добре знають місцеві. І сьогодні вранці дві фури були затримані за наводкою звідти. За два місяці ми обзавелися величезною агентурою. По обидві сторони лінії.

Люди, яких не хвилювало нічого крім власного шлунка і здоров’я сім’ї, звиклі до гноблення всякої @@@@@братією в погонах і формі, побачили, що є ті, хто може вписатися. Хто зневажає ублюдків у формі. Нехай і скотч на рукаві одного кольору.

Приєднуйтесь.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа