Як і чому Путін домагатиметься силового результату війни

– Росіяни облажались. Котла в Дебальцевому не вийшло. У підсумку агресору довелося влаштувати істерику в Мінську замість оперування реальними можливостями у війні проти України. Розслаблятися не можна. Так, ми зараз здобули перемогу, ворог зазнав важких втрат. Але це не означає, що російські хірургічні відходи (РХО) відмовилися від своїх планів.

127-600x450

Зараз фаза силового протистояння. І політика ніяк не допоможе. Розмови не допоможуть. Путін намагатиметься всіма силами знищити Мінський формат, який не вписується в його доктрину смерті і хаосу. Йому життєво необхідно домогтися силового результату, щоб потім висувати вимоги Україні. Тому зараз фаза війни. В цілому Путіну не потрібен Мінський формат. Він заважає війні. Заважає його планам.

Я поясню.

Мінський формат – він абсолютно антипутінський. Нескінченні зустрічі і розмови на тлі припинення вогню – все це не в інтересах Москви. В інтересах Москви зривати Мінський формат – затягувати, плутати, робити його безглуздим і недієздатним. Через те всі політичні ігри МЗС РФ на тлі зустрічей в Мінську. Тому що час грає на руку Україні, а не Росії. І тому Москва намагатиметься всіма силами цей формат поховати. В усякому разі до тих пір, поки не доб’ється реальних військових результатів. А потім можна буде знову поговорити – але вже з позиції сили.

Доктрина Путіна – зовнішні вороги і війна. Без війни в Україні нічого неможливо пояснити. Путін без війни – це клінічний ідіот, який просрав 15 років підйому російської економіки в обмін на Крим, а Росія – загниваюча під санкціями країна третього світу. Але так це тільки без війни. Війна – стихія Путіна. З позиції війни можна нескінченно довго запудрювати населення. І тільки завдяки війні Путін може зберегти владу.

Думайте.

Peter Shuklinov
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа