Як фільм “Наші котики” просувають за допомогою тролінгу, deepfake та Месників

nashi-kotyky

З наближенням прем’єри неполіткоректної патріотичної комедії “Наші котики”, творці стрічки вдаються до самих неочікуваних промо-ходів. Останній з них – поява в трейлері героїв кінокоміксів Marvel, серіалу “Гра престолів” та актора Моргана Фрімена.

Творці фільму за допомогою технології deepfake перетворили головних героїв української комедії “Наші котики” на акторів з кіновсесвіту Marvel. “Месники” підтримали стрічку “Наші котики” – пафосно написали в офіційному Facebook картини. Жартівливе відео, розроблене студією Babylon’13, було зроблено за допомогою скандальної технології, яка з’явилася в Інтернеті в 2017 році, і увійшло в неофіційне промо до майбутньої прем’єри.

Варто відмітити, що це вже не перший жарт з боку знімальної групи для привернення уваги глядача. Після виходу одного з перших тизерів фільму “Котик з палаючими очима”, фрагмент потрапив на російське телебачення, де в рамках одної з пропагандистських програм каналу “Россия 1” його оговорювали і навіть зачитали ідею українського фільму з сайту Українського культурного фонду. Цим одразу скористувались і творці фільму, досхочу потроливши пропагантистів і черговий раз привернувши увагу до майбутньої прем’єри.

nashi-kotyky-ru

Серед інших прикладів креативів авторів фільму – вже відомі багатьом мєми та жарти.

nashi-kotyky-ua

nashi-kotyky-ua2

nashi-kotyky-ua3

Нагадаємо, події фільму розгортаються у 2014 році, на початку гарячої фази гібридної війни Росії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів йдуть добровольцями на фронт. Ніхто з них не уявляє, що саме вони відіграють ключову роль у цій війні.

Автором сценарію і режисером-постановником майбутнього фільму став Володимир Тихий. Продюсерами, крім самого Тихого, виступили Марко та Уляна Супрун, Ігор Савиченко та Степан Бандера.

Фільм “Наші котики” виходить на екрани 30 січня і пропонує в іронічній комедійній формі позбутися від травм війни.

Ось тут Уляна Супрун заохочує подивитися, як горить Кремль.

Джерело:  Нове українське кіно

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа