Як бердичівські козаки “конвой Януковича” ловили

Сайт Бердичів діловий повідомляє про настрої населення щодо тітушок:

Сьогодні в 4:00 ранку, в районі готелю «Мірабелла» відбулася бесіда між організованими представниками бердичівських «тітушок», що відправлялися до Києва на мітинг на підтримку чинного президента ( 150 гривень за рило ) на чотирьох автобусах, і молодими бердичівцями, що вийшли подихати в четвертій ранку свіжим повітрям. У ході бесіди сторони прийшли до взаєморозуміння, що їхати в Києві за 150 гривень, щоб підтримати уряд, з вини якого в місті “різко зросло безробіття, яка винна у вбивствах протестуючих, і покриває бандитів і вбивць”, неправильно. Бердичівські «тітушкі» погодилися не їхати – автобуси пішли порожніми.

Коли мирно дихаючі нічним свіжим повітрям громадяни від’їхали від «тітушок», вони помітили, що «тітушкі» не розходяться, а чогось чекають. Громадяни повернулися до «тітушків» і стали з’ясовувати причину протизаконного несанкціонованого зібрання. З’ясувалося, що «тітушкі» ошукали громадян, і все одно вирішили їхати на Київ «тому що їх з роботи виженуть». Тоді громадяни обізвали «тітушок» безсовісними і стали їх несильно штовхати, щоб «тітушкі» припинили несанкціоновані антизаконні збори. В результаті штовхання перетворилося на гру «наздожени мене» з постукуванням тікаючих «тітушок» ногою по дупці. Ніхто не ображався.

У самий розпал “наздоганялівок” під’їхало авто з мигалками, міліціонери побачили що люди просто граються, і поїхали далі ловити злочинців. Інших спортивних змагань вночі не проходило. У Бердичеві все спокійно.

Валентин БОРТНІК

http://www.berdichev.biz/content/view/10944/1/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа