Вже доступний віртуальний тур реальним музеєм Майдану

Інтерактивна версія мультимедійного проекту до 25-річчя Революції на граніті зараз доступна на сайті Українського інституту національної пам’яті.

Віртуальний тур дає можливість не лише пройти виставкою, але й детально роздивитись експонати з чотирьох Майданів – від Революції на граніті до Революції гідності, прочитати супровідні тексти й ознайомитися з архівними фотографіями та відеоматеріалами.

Метою виставки, що проходила у Музеї історії м. Києва з 5 жовтня 2015 року по 25 січня 2016 року, було запропонувати відвідувачам пройти шляхами Другої української революції, усі етапи якої символічно відбувалися на головній площі столиці, та замислитися над методами та наслідками нашої боротьби за справжню незалежність і свободу.

Проект реалізований Музеєм історії міста Києва у тісній співпраці з Українським інститутом національної пам’яті та ГО «Музей Майдану». На виставці було також представлено матеріали зі збірок інших музейних та архівних установ та інформаційних агенцій. Автор і куратор проекту – Віталій Нахманович, дизайнер – Андрій Фурс.

Переглянути «Віртуальний тур виставкою «Майдан: від Незалежності до Свободи» можна тут. Також на сайті для зручності відвідувачів доступні цифрові версії видань, підготованих УІНП, зокрема, “Майдан від першої особи. 45 історій Революції гідності”.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа