Вишиваний флешмоб у поліційному університеті

Вишиваний флешмоб_html_5a677d38

Українська вишиванка є абсолютно унікальним, автентичним продуктом, який характеризує не лише темперамент нашої нації, але й є нашою візитівкою у всьому світі. Одягати вишиванку стало сьогодні не лише традицією, а й модою! Щороку у третій четвер травня всі українці відзначають День вишиванки! Не лишився осторонь цього свята і Львівський державний університет внутрішніх справ.

Вишиваний флешмоб_html_94d21f5f

Вишиваний флешмоб_html_f65f493f

Так, 19 травня плац ЛьвДУВС «розцвів» небувалим розмаїттям вишиванок. Близько сотні курсантів, студентів та працівників університету зібралися для проведення патріотичного флешмобу – відтворення Державного Гербу України. Цим вони хотіли продемонструвати свою соціальну свідомість та повагу до традицій.

Вишиваний флешмоб_html_4d3f97db

Не забуваймо, що цього року минає вже десята річниця свята. Попри те, що святкування не є офіційним, його відзначають не тільки в Україні, а й в українській діаспорі по цілому світі. Зберігаймо українські цінності! Будьте стильними, підтримуйте українське, як курсанти та студенти Львівського державного університету внутрішніх справ.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС

Відео:

https://youtu.be/rGDAKCmuGbg

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа