Вийшла збірка прози загиблого політолога Олександра Никонорова

Після видання аналітики «Коли розвалиться імперія: тенденції розвитку сепаратизму в путінській Росії» загиблого в ДТП політолога Олександра Никонорова, світ побачили і його прозові твори.

25660083_1798812180192310_8046492236100813728_n

Книга «Заручники долі», видана за підтримки друзів Сашка видавництвом Сергія Пантюка, була презентована 21 грудня в книгарні «Смолоскип».

В книгу увійшла повість «Заручники долі», оповідання «Повстанець» та «Батьківщина». В центрі кожного твору – молоді борці за національне визволення своїх народів з Білорусі, Хорватії та Румунії відповідно. Кожен твір – це різні часові епохи і різні країни, проте в усіх випадках герої змагаються проти поневолення своїх країн – чи то сербськими імперіалістами, чи комуністами, чи проросійським диктаторським режимом.

«Сашко був фаховим експертом з міжнародної політики, і все, що він пропускав через себе як експерт, знайшло відображення в його прозі. Один з творів – а саме «Заручників долі» про білоруських борців за свободу – він хотів подавати на конкурс «Коронація слова». Дуже шкода, що йому не вдалося видати свої книги за життя… Між іншим, герої  твору про білоруських опозиціонерів змальовані з реальних персонажів – друзів та знайомих Сашка», – зазначають упорядники книги.

Хто має бажання придбати книгу, може звернутися за телефоном – 093 696 49 40

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа