Виступ Олега Сенцова на сьогоднішньому “суді” в Росії

“Я не знаю, Державна Дума прийняла закон, що забороняє сміятися в цирку? Вона може це зробити. Але я не можу зрозуміти, чому ви з серйозними обличчями сприймаєте те, що тут відбувається. Це вистава. Я не буду в черговий раз заявляти про свою невинуватість, говорити, що все це сфальсифіковане і політично обгрунтоване, про те, що застосовувалися до мене різні заходи впливу. Я про це вже говорив, повторюватися нічого.

Слідство йде добре, вже 18 томів підшито, слідчі браво працюють, я дуже за них радий. З нових новин, що там прослизають: що я хотів випустити ракету по Верховній раді Криму з радіоактивної начинкою. Я з нетерпінням чекаю виявлення даної ракети, моїх знімків на її тлі і відбитків пальців – ну як все щоб було красиво.

Слідчі органи, слуги закону займаються такою маячнею, але не можуть вже чотири місяці за моєю заявою знайти оперативників, які мене катували, знущалися і били. Присутні тут слідчі знають їх в обличчя, але їх знайти неможливо, це як зловити самого себе, це нереально. З таким же успіхом можна глянути в унітаз, запитати: хто катував Сенцова? -відповіді не буде. Тому можна навіть не витрачати на це час, як не витрачати час і на питання, що робили і за що загинули псковські десантники під Донецьком, яких зараз ховає таємно нишком ваша країна.

Я не знаю, от ви, державні службовці, як ви вважаєте, що система, побудована на такій тотальній брехні, триматиметься вічно. Навіть ваші керівники, які ще бігають по палубі потопаючого корабля і надувають щоки, роблять вигляд, що все добре, не розуміють, що він вже йде повільно до дна. Тому я можу побажати Росії швидше вийти з цього мороку і стати нарешті вільною. А всі, у кого совість нечиста, можуть починати вчити, як правильно пишеться слово «люстрація». У мене все “.

Джерело: Oleksandr Voroshylo

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа