Виставка “Through The Never” – презентація “Джона Рембо на Донбасі”

5 – 19 вересня, 2014,
відкриття виставки – 5 вересня, 2014, о 19-00

s_kolyada

“…On through the never we must go
On through the never, out to the
Edge of forever we must go
On through the never, the never comes…”
(Metallica)

Шановніпанітапанове!

ЩирозапрошуємоВаснавідкриттяперсональної виставки художника Сергія Коляди “Through The Never”, яке відбудеться 5 вересня 2014 , о 19:00 у київському барі “Барабан”, за адресою вул. Прорізна, 4А

Папір і кулькова ручка чорного кольору- вбивчий соціальний сюжет і гола думка, соціо-політичний коментар в коміксах для дорослих, інтерпретація і гіперболізація скурвленого часу і відчуттів, почуттів, облич і масок, безепатажне фіксування української маргінальності і самоіронія, душевні інсталяції і сатирична критика політичних лідерів, надто життєві фантазії і безплідні мрії, ілюзія фотографічності зображення, акцент на смислові предметів і збанальненості символів, антиреклама сучасної реклами і агресія думки особистості, маніпуляції великого міста і пустеля душі одного без Бога, контраст на одному клапті паперу образів маскультури і живих слів безапеляційних для людства класиків. Його предмети – склянка, шмат хліба, цигарка, шпроти, ванна, душ і Нью-Йорк, його смисли – писанка, став, хата під стріхою, Христос і Катерина…

Тепер бурхливі події, які відбуваються в Україні останнім часом привнесли кольори в чорно-біле мистецтво художника.Катерина Шевченка народила сина і бореться на барикадах на Грушевського – Україна повстає і бореться за свою честь і гідність під жовто-блакитними і червоно-чорними кольорами. Після очищення від чорно-білих хмар бандитизму 1990-х і нульових, наша країна побачить вільне й чисте небо!

Ми пройдемо крізь ніщо, крізь ніколи, крізь неможливе, і станемо вільною країною!

On through the never we must go!”

Слава Україні!
Героям Слава!

Сергій Коляда, ThroughTheNever
5 – 19 вересня, 2014
персональна виставка художника
відкриття виставки: 5 вересня 2014, о 19:00,
столичний бар “БАРАБАН”
вул. Прорізна, 4А, Київ

P.S.: На виставці презентують нову роботу Коляди
«Джон Рембо в Україні на Донбасі, або підтримка Америки»,
50,5х38 см, кулькова ручка, гуаш, папір, 2014.

P.P.S.: Серед гостей Сергія Коляди – відомі митці, дипломати,
українські й іноземні бізнесмени, журналісти,
представники української діаспори і просто громадяни, серед яких:
актор, співак і галерист Антін Мухарський,
художники Іван Семесюк, Андрій Єрмоленко та Олекса Манн,
співачка Руслана,
політики Олесь Доній, Олександр Бригинець, Дмитро Корчинський,
політологи Володимир Цибулько і Віктор Уколов
та багато інших цікавих людей!

Довідка:

Сергій Коляда (1972 р. н.) сучасний український художник, більше відомий у Європі та США через ігнорування (а подекуди навіть вороже ставлення) з боку українських (київських) галерей. Є одним із засновників Союзу Вольних Художників “Воля або смерть” під керівництвом Антіна Мухарського. Мав виставки в Україні разом з СВХ в Україні, а також виставки у Європі та США.

Сергій Коляда є членом міжнародного руху художників, які використовують для творчості кулькові ручки (Ballpoint Pen Art Movement). Його творчість широко висвітлювали українська та закордонна преса:. Особливу увагу українські медіа звернули на проект “Велика Окружна, або Ласкаво просимо на Євро 2012!”, роботи “Проституція у Верховній Раді, “Тушки”, “Вадим Тітушко Народний депутат України” та “Катерина на барикадах”.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа