Випускники «Безкоштовних курсів української мови» у м. Києві отримають сертифікати

У вівторок, 29 квітня, о 19.00 відбудеться офіційне закриття першого етапу проекту «Безкоштовні курси української мови» у м. Києві, на якому близько сотні випускників курсів отримають сертифікати про успішне опанування мови.

У заході візьмуть участь ініціатор проекту, голова Всеукраїнського комітету захисту української мови Олександр Доній, координатори, викладачі та слухачі курсів.

У рамках закриття відбудеться підбиття підсумків проекту у м. Києві, урочисте вручення сертифікатів, а також конкурси на перевірку здобутих знань з української мови для слухачів.

Адреса проведення: Національний університет «Києво-Могилянська академія» (перший корпус, аудиторія 217), вул. Григорія Сковороди, 2.

Для довідки:

Всеукраїнський проект «Безкоштовні курси української мови» стартував за ініціативи голови Всеукраїнського комітету захисту української мови Олександра Донія у жовтні 2013 року і реалізовується у 18 містах України, зокрема в Житомирі, Кіровограді, Кременчуці, Калуші, Херсоні, Луганську, Києві, Сумах, Севастополі, Черкасах і Донецьку та інших містах.

Проект здійснюється на засадах волонтерства; важливу роль відіграє ініціативність громадськості, долучення до справи регіональних осередків Всеукраїнського комітету захисту української мови.

Прес-служба

Всеукраїнського комітету захисту української мови

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа