Вторгнення в бік Маріуполя – це спроба отримати козирі для завтрашніх переговорів

Юрий Бирюков   (Крила Фенікса)

Всім треба зараз терміново дізнатися про тотальне вторгнення в Маріуполь. Особено розчулило (з приватного повідомлення, пише чоловік): “Фенікс, скажіть чесно – війна буде? У мене дружина і дитина, мені треба розуміти скільки є часу до від’їзду .Нас тут тупо злили і треба виїжджати”. Ось же мерзота-то, га …

Я вже 4 місяці слухаю про “злили”, я сам регулярно ловив себе на думці про те, що “зливають”. І явно колись хтось зливав і так, зливає. Але ніякого тотального “​​зливу” немає. І ми боремося. Все. І будемо боротися.

А Маріуполь – чорта з два. Там буде важко і жарко, але місто непогано забезпечене, там достатня кількість бійців. І бійці ці – не молодіжні студзагони, та не нові і необкатані тероборонщики. Там нормальні бійці.

Х@@@у терміново потрібні аргументи для торгу завтра, всі його попередні плани вже не спрацьовують. На провокацію з ГумКонвоем ми не купилися, Іловайськ утримуємо. Парад навіть провели.

Просто потрібно працювати і допомагати. Всім. Від 5 гривень, до запису в батальйони, від сортування речей на складі та до догляду за пораненими – зараз було б бажання допомогти. Гон, чес, паніка, істерика в ФБ – це не допомога. Ідіотські дзвінки та повідомлення в личку “Передайте в штаб АТО що бійців N-ського батальйону забули під мостом” – це взагалі кретинізм.

Потрібно допомагати і працювати. Воювати за Батьківщину. Було б бажання.

І тоді ми будемо згадувати фразу “… цей день ми наближали як могли” зовсім з іншими емоціями.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа