Вторгнення Росії і так іде повним ходом, припиніть істерику

Буде чи не буде вторгнення – це питання не має сенсу піднімати.

Вторгнення на територію Донбасу відбулося і йде вже довгий час.

Для наших воїнів давно вже не секрет – воюють вони не проти наркоманів і бездомних. Діючий ворог набагато серйозніший – офіцери ГРУ, спецназ, десант, бойові екіпажі з технікою, вчитися користуватися якою “ополченцям” довелося б багато місяців. Реальні регулярні частини отримують накази, переходять кордон під прикриттям своєї авіації та артилерії. Зафіксовані випадки використання підводної техніки і водолазів в перетині водного кордону.

Вторгнення відбувається повним ходом. Продовжувати обговорення питання в дискурсі “буде чи не буде” – рівнозначне запереченню фактів участі у війні представників російської армії. Все одно, що відмовлятися бачити очевидне – артилерійські обстріли з ​​боку РФ, російських солдатів, які воюють і гинуть на українській території, російських безпілотників, що порушують український повітряний простір та інші ефекти триваючого російського вторгнення.

Nick Feldman

Отожбо. Якщо Росія  лякає нас ще якимись вторгненнями, не маючи реальних ресурсів вторгатись масштабніше,  значить, справляємось, і значна частина російського психологічного тиску – це шантаж, яким вона намагається зламати наш бойовий дух.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа