Вторгнення росіян відбулося, але як завжди у цій війні

Семен Семенченко
Вторгнення російських окупантів відбулося. Поки локальне і легко переборне. За інформацією з Донецького прикордонного загону сьогодні вранці до 50 одиниць бронетехніки перетнуло кордон з РФ в районі Новоазовська. Також проводився артобстріл нашій території. Частина техніки (до 40 одиниць) висунулося в район Маріуполя, частина рушила убік Кутейникове – Амвросіевка- Іловайськ. Ніяких страхітливих боїв в районі Маріуполя станом на півгодини назад не було. Судячи з усього був вогневої контакт з розвідгрупою. Один поранений. Всі істерики з даного приводу – недоречні. Ніяких епічних боїв там не відбувається (у мене прямий зв’язок з командуванням сектора і 7 поранених в місцевій лікарні які вже ходять і все бачать)
Мною, як командиром батальйону, що перебуває в районі передбачуваного блокування  угруповання, яке проривається на північ, прийнято рішення сформувати мобільні групи винищувачів танків озброєних сучасними ПТУР і зенітними гарматами на мобільних платформах. Дані групи вже висуваються на комунікації. Спалимо всіх кого побачимо.

По Маріуполю. Судячи з кількості глядачів вояків що перебувають на концерті Квартал 95 в Маріуполі, який ми на жаль не змогли відвідати з причини підготовки до штурму Іловайська, захищати місто є кому. Їх там було не менше тисячі чоловік. Крім того недалеко дислокується батальйон Азов, командування якого також прийме всі необхідні рішення і здатне захистити місто. У разі необхідності посилимо ПТУРами. Щойно говорив з командувачем Нацгвардією, ним висуваються додаткові резерви. Сил більше ніж достатньо. Всі агресори,що вторглися,  знайдуть собі могилу на нашій землі. Це для них велика честь, з чим я їх і вітаю. Слава Україні.

PS прошу всіх ватників і агресивно- тупих наполеонів висунутися в коментах зараз. У мене 3000 черга в друзі, треба звільняти місця. Я вас хоч пристрелю в фб

P.S2 найближчим часом очікуйте опис епічних битв з різних джерел. Герої протистоятимуть танковим армадам, красиво стрілятимуть на фото і відео. По кущах. У міру сил буду інформувати вас і писати правду. Мене ваш душевний спокій хвилює більше ніж рейтинги піарастів. Хоча відчуваю що ворогів ще додасться після цього. Набридло. Вороги – ПНХ)

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа