Вшанування подвигу Героїв Крут у Києві

28-29 січня члени Київського осередку Молодіжного Націоналістичного Конгресу запрошують всіх взяти учать у заходах присвячених вшануванню пам’яті Героїв Крут!

28 січня:

У суботу, 28 січня, члени Молодіжного Націоналістичного Конгресу проведуть впорядкування могил Січових Стрільців та хреста встановленого на честь Героїв Крут, що знаходяться на Замковій Горі у Києві.

Даний захід проводиться в рамках кампанії вшанування подвигу українських юнаків, які героїчно загинули у бою з багатотисячною армією більшовиків під проводом генерала Муравйова в січні 1918 року «Пам’ятай про Крути!».

Збір волонтерів на початку вулиці Фролівської, біля підйому на Замкову гору (ст.м. Контрактова площа) о 12:00.

Контактна інформація: 096-188-37-93 (Іван); 0633766308 (Оксана).

Нагадуємо, що Кампанія «Пам’ятай про Крути!» ініціюється в рамках Молодіжної ініціативи «Героям слава!» для популяризації серед молоді подвигу юнаків, які в січні 1918 року віддали найдорожче – своє життя – захищаючи незалежність України.

29 січня:

29 січня о 10:00 Київський міський осередок Молодіжного Націоналістичного Конгресу візьме участь у заходах по вшануванню пам‘яті Героїв Крут, що відбуватиметься біля храму св. Миколи Чудотворця на Аскольдові Могилі.

Цьогорічні святкування будуть особливими, адже в їх основі буде освячення нового гранітного Хреста, встановленого на Аскольдовій могилі на початку січня.

(За інформацією прес-служби Київської архиєпархії УГКЦ).

Прес-служба КМО МНК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа