Вривайся у літо з Третьою штурмовою: бригада кличе добровольців до своїх лав

Третя окрема штурмова бригада опублікувала мотиваційний відеоролик та запрошує добровольців приєднуватися до своїх лав. Про це йдеться на офіційному телеграм-каналі підрозділу.

“Чекаєш на мобілізацію? Вирішуєш свої справи? Війна не зупиняється! Вривайся у літо з Третьою штурмовою. І проведи цей сезон так — драйв, брати і полігон. Якісно навчимо всього, що допоможе вломитись на поле битви зарядженим і роздати окупантам пекельних пи*дов!”, – наголошується у пості.

 

Щоб приєднатися до підрозділу, треба заповнити анкету на сайті 3 ОШБр та очікувати дзвінка від рекрутингового центру: https://ab3.army

Довідка

Третя окрема штурмова бригада – добровольчий підрозділ, сформований 24.02.2022 року як загін ТрО, згодом реформований в ССО «Азов» ЗСУ. На початку 2023 року перейшов до складу Сухопутних військ ЗСУ та розширений до 3-ї штурмової бригади. В перші дні повномасштабної війни підрозділ захищав Київ та область. З квітня 2022 року бригада обороняла Україну на Запорізькому напрямку та брала участь у звільненні Херсонщини. З початку 2023 р. підрозділ воював на Бахмутському напрямку. У лютому 2024 року бригаду терміново передислокували для посилення українських військ на Авдіївському напрямку.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа