Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської області

news_20221023_104535_1666511135

Учора, 22 жовтня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської області.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів, реактивної та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися території Юнаківської, Есманьської, Шалигинської, Середино-Будської, Путивльської та Білопільської громад.

Шалигинська громада у чотирьох випадках перебувала під ворожим обстрілом із мінометів та РСЗВ, загалом у прикордонні пролунало більш як сім десятків вибухів.

Внаслідок обстрілів в одному із населених пунктів пошкоджено школу, дитячий садок, сільраду, водонапірну вежу, пам’ятник. В селі розбиті вулиці і городи, пошкоджено 2 житлових будинки, лінія електропередач.

На території Середино-Будської громади пролунало 11 вибухів мін 120 мм калібру, вогонь росіяни вели зі сторони села грудська.

Під час обстрілу пошкоджено лінію електропередач та кілька житлових будинків місцевих мешканців, 68-річна жінка отримала осколкові поранення та перебуває у лікарні.

Путивльську громаду з району населеного пункту анатоліївка ворог обстріляв зі ствольної артилерії – 11 вибухів.

Двічі за добу рашисти накривали територію Юнаківської громади зі 152-мм ствольної артилерії та 120-мм мінометів, загалом пролунало десять розривів від снарядів та біля десятка – від мін. Вогонь вівся з російських населених пунктів ніколаєво-дар’їно та свердліково.

У другій половині дня окупанти з російського населеного пункту тьоткіно обстріляли один з населених пунктів Білопільської громади зі 120-мм мінометів, нараховано півтора десятка приходів.

Також мінометами рашисти обстріляли Есманьську громаду – 6 прильотів мін 120 мм калібру з району російського села некислиця.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Джерело: ДПСУ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа